.

Upis djece od 7 do 14 godina u školu plivanja perajama

Upis djece od 7 do 14 godina u školu plivanja perajama

Želiš li biti dio nečeg velikog? Želiš li se okušati u novom sportu koji je uzbudljiv i izazovan? Želiš li putovati svijetom i predstavljati svoju zemlju na međunarodnim natjecanjima?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja "da", onda finswimming može biti sport za tebe! ...pročitaj više u članku

Finswimming je sport koji kombinira plivanje i plivanje perajama. To je brz i dinamičan sport koji zahtijeva snagu, izdržljivost i koordinaciju.

U Hrvatskoj postoji nekoliko klubova koji nude treninge finswimminga, a jedan od njih je Klub plivanja perajama Dubrava. Klub je osnovan 2018. godine i od tada je postigao značajne uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Ako si u dobi od 7 do 14 godina i želiš probati finswimming, Klub plivanja perajama Dubrava poziva te na besplatno probno plivanje. Probno plivanje se održava na bazenu Svetice u Zagrebu po dogovoru s trenerom na broj telefona 095 550 3908 (Anita) ili mail-om na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Na probnom plivanju ćeš imati priliku upoznati trenere i članove kluba, naučiti osnove finswimminga i vidjeti kako je to plivati perajama.

Ne propusti priliku isprobati finswimming i postati dio našeg tima!

Vidimo se na bazenu!

Tvoj Klub plivanja perajama Dubrava

fs_dubrava_logo_62.png
© 2024, Finswimming Dubrava