Politika

Privatnosti

Politika privatnosti


Obuhvat politike privatnosti

Našom Politikom privatnosti definirali smo interna pravila i procedure s ciljem sveobuhvatne zaštite Vaših osobnih podataka.

Za nas štititi Vaše osobne podatke znači sljedeće:

Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, e – mail adresa) koristit ćemo isključivo za svrhu za koju smo od Vas zaprimili suglasnost.
Nećemo zloupotrebljavati Vaše osobne podatke na bilo koji način koji je suprotan Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.
Vaše kontakt i osobne podatke podijelit ćemo s našim partnerima koji organiziraju i vode prodaju za događaj čije ulaznice kupujete te po potrebi s dostavnim službama kako bi kupljene ulaznice mogle uspješno doći u Vaše ruke.
Na Vaš zahtjev omogućit ćemo Vam uvid u Vaše podatke, obrade u kojima sudjeluju te Vam omogućiti ispravak osobnih podataka.
Omogućit ćemo Vam nesmetano plaćanje putem kartica dajući nužan set informacija našim partnerima iz naplatnih sustava.
Na Vaš zahtjev obrisat ćemo sve Vaše osobne podatke koje smo spremili ukoliko posjedovanje istih nije regulirano zakonskom .
Ne odgovaramo za slučajnu pogrešku ili pogrešku uzrokovanu višom silom ili drugim objektivnim razlozima kojim se uzrokuje nenamjerno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka ali jamči da će pogreška, ukoliko je moguće biti otklonjena u najbržem mogućem roku.

Vaša suglasnost

Upisom osobnih podataka u registracijsku formu na našim web stranicama potvrđujete da ste stariji od 16 godina, poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim podacima.

Uneseni osobni podaci u potpunosti su točni te ste ih samostalno i dobrovoljno upisali, te ste u cijelosti suglasni da se Vaši podaci upotrebljavaju i prikupljaju u skladu sa zakonom i uvjetima naše Politike privatnosti.

Nemate obvezu dati nam sve tipove suglasnosti, ali ako tako odlučite, Vaše sudjelovanje u određenim aktivnostima može biti ograničeno.

Ako date dodatnu suglasnost, uvjeti te suglasnosti prevladat će u slučaju bilo kakvog sukoba s uvjetima ove Politike privatnosti.

Prikupljanje ili prenošenje osobnih podataka državnim ustanovama i tijelima vlasti bit će ograničeno na obvezujuće pravne propise pojedine države.

Djeca

Suglasnost za korištenje osobnih podataka ne može nam dati osoba mlađa od 16 godina. Kako bi se osoba mlađa od 16 godina prijavila kroz registracijsku formu tražit ćemo suglasnost roditelja ili skrbnika prije prikupljanja osobnih podataka, ili kada je to potrebno zbog primjenjivih zakona i propisa.

Ukoliko ste mlađi od 16 godina molimo Vas da pogledate uvjete ove Politike privatnosti sa svojim roditeljima ili skrbnikom kako biste bili sigurni da ih razumijete i prihvaćate.

Ukoliko internom analizom zaključimo da smo prikupili podatke od osobe mlađe od 16 godina bez suglasnosti roditelja ili skrbnika, podaci mogu biti izbrisani iz naših sustava.

Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies). Naši kolačići ne prikupljaju Vaše osobne podatke ali bitno nam je da razumijete njihovu svrhu.

Korištenje kolačića

Naša web stranica koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su kratki zapisi koje Vam tijekom posjete našoj web stranici pošalje sama stranica, a Vaš internet preglednik ih pohrani na računalo. Oni ne sadrže Vaše osobne podatke već omogućuju web stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama (postavke jezika, prikaz web stranice i dr). Kolačići se na Vašem računalu pamte u skladu sa postavkama također preuzetima sa web stranice.

Za korištenje i pohranjivanje kolačića na našoj stranici važna nam je Vaša suglasnost. Na našim web stranicama koristimo kolačiće koju su nužni za osnovnu funkcionalnost naše web stranice te opcionalne kolačiće. Molimo Vas da vodite računa da ukoliko onemogućite kolačiće, nećemo Vam moći garantirati potpunu funkcionalnost naše web stranice.

Prilikom prvog pristupa našoj web stranici primit ćete obavijest o postojanju kolačića te ćemo tražiti Vašu suglasnost za njihovo korištenje. Samostalno možete putem postavki svojeg web preglednika regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića.

Važno je znati da svako onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s našom web stranicom.

Ukoliko samoinicijativno ograničite korištenje kolačića nismo biti odgovoran za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i kvalitete sadržaja naše web stranice.

fs_dubrava_logo_62.png
© 2024, Finswimming Dubrava